U zoekt een koerier in Enschede?

Dan bent u bij Tieke Logistics aan het juiste adres! Tieke Logistics is een efficiënte en betrouwbare koerier in Enschede. We zijn gespecialiseerd in zowel nationaal als internationaal transport en rijden in heel Europa. Wij werken uitsluitend met ervaren en betrouwbare koeriers die een uitgebreide parate kennis hebben van het internationale wegennetwerk. Onze koeriers staan altijd voor u klaar om uw pakket zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Zeven dagen per week, 24 uur per dag! Wij rijden altijd exclusief en stoppen onderweg niet om andere goederen over te laden. Daardoor zijn we altijd sneller dan andere koeriers uit Enschede.

100% tevredenheidsgarantie!

Met onze Twentse nuchterheid houden we niet van omslachtige verkooppraatjes. Liever bieden we u graranties waaraan u ons mag houden. Wanneer u kiest voor het (inter)nationaal transport van Tieke Logistics profiteert u van de volgende voordelen: 

 • Wij rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Levering op elke plek binnen Europa
 • Ervaren koeriers en jonge auto's
 • De meest actuele navigatiesystemen
 • Geen tijdsverlies; altijd exclusief transport!
 

Koerier Enschede

Luchttransport

Soms moet uw zending uit Enschede sneller op de plaats van bestemming zijn dan een koerier met zijn bestelwagen kan rijden. In dergelijke gevallen maken wij gebruik van luchttransport. Wij halen uw pakket bij u op en met onze On Board Courier wordt uw zending naar de plaats van bestemming gevlogen. Pakketten worden altijd persoonlijk overhandigd aan de ontvanger. 

Koerier Enschede

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en wat dat precies kost? Vraag een offerte aan! U ontvangt van onze planning een e-mail met een op maat gemaakte offerte voor uw zending. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Makkelijker kan niet.

» Nu een offerte aanvragen, vandaag nog geleverd!

Onze garanties

 • 100% tevredenheid
  ervaren koeriers, jonge wagens
 • Zendingen door
  heel Nederland en Europa
 • Wij rijden exclusief voor u
  geen tijdsverlies

Bel ons via 053 434 91 91

Bekijk wagenpark Tieke Logistics

Wij staan klaar om uw zending te bezorgen.
Vraag nu direct de prijs op dan leveren we vandaag nog.

» Bereken mijn zending