U zoekt een koerier in Hengelo?

Dan is het goed dat u ons gevonden heeft. Tieke Logistics is een zeer efficiënte en betrouwbare koerier. Wij zijn gevestigd in Enschede en zijn binnen 30 minuten aanwezig op uw locatie in Hengelo. Tieke Logistics is gespecialiseerd in zowel nationaal als internationaal transport. We rijden in heel Europa en werken uitsluitend met ervaren en betrouwbare koeriers en jonge en betrouwbare auto's. Onze koeriers hebben een uitgebreide parate kennis van het Europese wegennet en staan voor u klaar om uw zending zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te brengen.

Tieke Logistics rijdt zeven dagen per week, 24 uur per dag. Wij rijden altijd exclusief voor u en stoppen onderweg niet om goederen over te laden. Daardoor zijn wij sneller dan vele andere koeriers uit Hengelo en omgeving!

 

100% tevredenheidsgarantie!

Als nuchter, Twents bedrijf houden we niet van omslachtige verkooppraatjes. Wij zijn van mening dat u van een koerie mag verwachten dat deze doet waar hij goed in is: uw pakket snel en betrouwbaar afleveren op de plaats van bestemming. Daarom bieden we u een aantal garanties waaraan u ons mag houden. Kiest u voor Tieke Logistics als koeriersbedrijf voor uw (inter)nationaal transport, dan bieden wij u de volgende voordelen: 

 • Wij rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Levering op elke plek binnen Europa
 • Ervaren koeriers en jonge auto's
 • De meest actuele navigatiesystemen
 • Geen tijdsverlies; altijd exclusief transport!
 

Koerier Hengelo

Spoedkoerier Hengelo

Wij kunnen binnen 30 minuten bij u in Hengelo aanwezig zijn om uw pakket op te halen. Bij spoedzendingen kunnen we vaak dezelfde dag nog leveren. Soms moet een pakket vanuit Hengelo sneller worden geleverd dan onze bestelauto's kunnen rijden. In dat geval bieden we u de mogelijkheid uw pakket per luchttransport te vervoeren. Wij halen uw pakket bij u in Hengelo op en brengen deze met onze On Board Courier naar de plaats van bestemming. Pakketten worden altijd persoonlijk overhandigd aan de ontvanger. U hoort het al, ook als u op zoek bent naar een spoedkoerier over de weg of door de lucht helpen we u graag.

Koerier Hengelo

Bent u benieuwd wat Tieke Logistics voor u kunnen betekenen en wat dat precies kost? Vraag een offerte aan! U ontvangt van onze planning een e-mail met een op maat gemaakte offerte. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Makkelijker kan niet.

» Nu een offerte aanvragen, vandaag nog geleverd!

Onze garanties

 • 100% tevredenheid
  ervaren koeriers, jonge wagens
 • Zendingen door
  heel Nederland en Europa
 • Wij rijden exclusief voor u
  geen tijdsverlies

Bel ons via 053 434 91 91

Bekijk wagenpark Tieke Logistics

Wij staan klaar om uw zending te bezorgen.
Vraag nu direct de prijs op dan leveren we vandaag nog.

» Bereken mijn zending