U zoekt een koerier in Oldenzaal?

Dan is het maar goed dat u ons gevonden heeft! Tieke Logistics is een efficiënte en betrouwbare koerier vlakbij Oldenzaal. We zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport binnen Nederland en Europa. Onze koeriers hebben jarenlange ervaring en parate kennis van het internationale wegennetwerk. Zij staan voor u klaar om het uw pakket zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Doordat we exclusief voor u rijden wordt er onderweg niet gestopt om andere goederen over te laden. We hebben dus geen enkel tijdsverlies en zijn sneller dan andere koeriers uit Oldenzaal!

100% tevredenheidsgarantie!

We houden niet van omslachtige verkooppraatjes en bieden u liever garanties. Wanneer u uw (inter)nationaal transport laat uitvoeren door Tieke Logistics zijn dit uw voordelen: 

 • Levering op elke plek binnen Europa
 • Ervaren koeriers en jonge auto's
 • De meest actuele navigatiesystemen
 • Geen tijdsverlies; altijd exclusief transport!

 Koerier Oldenzaal

Vliegkoerier Oldenzaal

Moet uw pakket uit Oldenzaal sneller op de plaats van bestemming zijn dan een koerier met zijn bestelwagen kan rijden? Ook dan helpen we u graag! Met onze On Board Courier wordt uw pakket naar de plaats van bestemming gevlogen en nog dezelfde dag persoonlijk aan de ontvanger overhandigd.

Koerier Oldenzaal

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en wat dat precies kost? Vraag een offerte aan! U ontvangt van onze planning een e-mail met een op maat gemaakte offerte voor uw zending. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Makkelijker kan niet.

» Nu een offerte aanvragen, vandaag nog geleverd!

Onze garanties

 • 100% tevredenheid
  ervaren koeriers, jonge wagens
 • Zendingen door
  heel Nederland en Europa
 • Wij rijden exclusief voor u
  geen tijdsverlies

Bel ons via 053 434 91 91

Bekijk wagenpark Tieke Logistics

Wij staan klaar om uw zending te bezorgen.
Vraag nu direct de prijs op dan leveren we vandaag nog.

» Bereken mijn zending