Het beste koeriersbedrijf van Enschede!

Dat is nogal een uitspraak. Toch durven wij hem te maken. Met onze jarenlange ervaring met (inter)nationaal transport, ervaren koeriers en onze 100% tevredenheidsgarantie durven wij ons het beste koeriersbedrijf van Enschede te noemen. Vele bedrijven maken al jarenlang met grote tevredenheid gebruik van onze transportdiensten in heel Nederland en Europa. Onze klantenkring bestaat vooral uit vaste klanten die keer op keer bij ons terugkomen voor hun zendingen, en dat zegt toch wel wat!

100% tevredenheidsgarantie!

Wij houden niet van omslachtige verkooppraatjes. Liever bieden we u de garantie dat uw pakket snel en betrouwbaar wordt afgeleverd. Als koeriersdienst bieden we u de volgende voordelen:

 • Levering op elke plek binnen Europa
 • Ervaren koeriers en jonge auto's
 • De meest actuele navigatiesystemen
 • Geen tijdsverlies; altijd exclusief transport!

Alle koeriers die voor ons rijden zijn zeer ervaren en beschikken over een parate en actuele kennis van het Europese wegennet. Als koeriersbedrijf komen we uw pakket binnen 30 minuten ophalen in Enschede en leveren we in heel Europa. Doordat we exclusief voor u rijden en onderweg niet stoppen om andere goederen over te laden, zijn we sneller dan andere koeriersbedrijven uit Enschede.

Koeriersdienst Enschede

Spoedkoerier Enschede

Moet uw pakket vandaag nog geleverd worden? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Ook voor spoedleveringen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn binnen 30 minuten bij u op locatie aanwezig om uw pakket op te halen. Moet uw zending vanuit Enschede sneller op locatie aanwezig zijn dan onze bestelauto's kunnen rijden? Geen probleem, met onze On Board Courier (luchttransport) wordt uw pakket nog vandaag geleverd en persoonlijk overhandigd. 

Koeriersdienst Enschede

Bent u nieuwsgierig wat onze koeriersdienst in Enschede precies kost? Vraag een offerte aan! U ontvangt van onze planning vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor uw zending. 

» Nu een offerte aanvragen, vandaag nog geleverd!

Onze garanties

 • 100% tevredenheid
  ervaren koeriers, jonge wagens
 • Zendingen door
  heel Nederland en Europa
 • Wij rijden exclusief voor u
  geen tijdsverlies

Bel ons via 053 434 91 91

Bekijk wagenpark Tieke Logistics

Wij staan klaar om uw zending te bezorgen.
Vraag nu direct de prijs op dan leveren we vandaag nog.

» Bereken mijn zending