De beste koeriersdienst van Hengelo!

Al sinds 2001 verzorgt koeriersdienst Tieke Logistics transport in heel Nederland en Europa. Snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn onze sleutelwoorden. Dat maakt ons tot de beste koeriersbedrijven van Hengelo en omgeving! Ons klantenbestand bestaat veelal uit vaste klanten die al jarenlang gebruik maken van onze nationale en internationale koeriersdiensten. Keer op keer maken zij gebruik van onze diensten. Dat zegt toch wel wat! 

Koeriersbedrijf met tevredenheidsgarantie

Wij houden niet van omslachtige verkooppraatjes, maar doen liever waar we goed in zijn: uw zending van A naar B brengen binnen de afgesproken tijd. Als koeriersdienst hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie. Als u kiest voor Tieke Logistics bieden we u de volgende voordelen:

 • Tieke Logistics rijdt 7 dagen per week, 24 uur per dag
 • Tieke Logistics levert in heel Nederland en Europa
 • Wij maken uitsluitend gebruik van ervaren en betrouwbare koeriers
 • Wij gebruiken actuele navigatiesystemen en jonge auto's
 • Wij behoren tot de snelste koeriers omdat we altijd exclusief voor u rijden!

Alle koeriers die voor ons rijden zijn zeer ervaren en beschikken voer een parate en actuele kennis van het Nederlandse en Europese wegennet. Wij rijden uitsluitend met jonge, betrouwbare auto's. Als koeriersdienst kunnen we binnen 30 minuten bij u in Hengelo aanwezig zijn om uw zending op te halen. Wij rijden altijd exclusief voor u en stoppen onderweg niet om goederen over te laden. Daardoor zijn wij bijzonder snel; meestal sneller dan andere koeriersbedrijven uit Hengelo en omgeving.

Koeriersdienst Hengelo

Transport via de weg of de lucht

Ook voor spoedzendingen kunt u terecht bij Tieke Logistics. Onze uitvalsbasis ligt gunstig ten opzichte van Hengelo, waardoor we binnen 15 tot 30 minuten aanwezig kunnen zijn om uw pakket op te halen. Vraagt u nu een offerte aan, dan kunnen we uw pakket vaak vandaag nog leveren.

Soms moet een pakket sneller op de plaats van bestemming zijn dan onze bestelauto's kunnen rijden. In zulke situaties biedt luchttransport uitkomst. Wij halen het pakket binnen 30 minuten bij u op en vliegen het naar de plaats van bestemming, alwaar uw pakket persoonlijk aan de ontvanger wordt overhandigd. 

Door de juiste afweging te maken tussen luchttransport en wegtransport kunnen we uw pakket uit Hengelo in heel Europa binnen een dag afleveren.

Koeriersdienst Hengelo

Bent u benieuwd wat ons koeriersbedrijf voor u kan betekenen? Bent u nieuwsgierig naar onze tarieven? Vraag een offerte aan! U ontvangt van onze planning vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor uw zending. 

» Nu een offerte aanvragen, vandaag nog geleverd!

Onze garanties

 • 100% tevredenheid
  ervaren koeriers, jonge wagens
 • Zendingen door
  heel Nederland en Europa
 • Wij rijden exclusief voor u
  geen tijdsverlies

Bel ons via 053 434 91 91

Bekijk wagenpark Tieke Logistics

Wij staan klaar om uw zending te bezorgen.
Vraag nu direct de prijs op dan leveren we vandaag nog.

» Bereken mijn zending