Tieke en CO2-neutraal

co2-neutraalHoe duurzaam is Tieke Logistics? Hoe gaat ons koeriersbedrijf om met CO2-emissies? Dat vragen handelspartners zich steeds vaker af. Tieke Logistics rijdt duurzaam en CO2-neutraal dankzij de auto's uit de zuinigste klasse en CO2-compensatie.


Tieke Logistics op pad

CO2-neutraal met de DKV CARD CLIMATE

Alle koeriers beschikken over een DKV Card Climate. Met deze tankpas wordt per getankte liter geïnvesteerd in gecertificeerde projecten ter bescherming van het milieu. Op deze manier worden CO2-emissies 100% gecompenseerd en rijden onze koeriers CO2-neutraal.


Modern en zuinig Wagenpark

Duurzaam autorijden stopt niet bij het compenseren van CO2-emissies. De auto's van Tieke Logistics zijn allemaal uit de zuinigste klasse. Zo gaan we spaarzaam om met fossiele brandstoffen. Ook beschikken we over een jong wagenpark. Moderne auto's zijn veelal uitgerust met zuinigere en minder vervuilende motoren. 


Op zoek naar een duurzame koeriersdienst?

Vindt u het belangrijk dat uw pakket op een duurzame manier naar de plaats van bestemming wordt gebracht? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Indien gewenst gaan we nog vandaag voor u op pad!

» Bereken mijn zending of bekijk onze garanties

Onze garanties

  • 100% tevredenheid
    ervaren koeriers, jonge wagens
  • Zendingen door
    heel Nederland en Europa
  • Wij rijden exclusief voor u
    geen tijdsverlies

Bel ons via 053 434 91 91

Bekijk wagenpark Tieke Logistics

Wij staan klaar om uw zending te bezorgen.
Vraag nu direct de prijs op dan leveren we vandaag nog.

» Bereken mijn zending