U zoekt een koerier in Twente?

Dan bent u bij Tieke Logistics aan het juiste adres! Tieke Logistics is gevestgd in Enschede en bedient vanuit daar de gehele regio Twente. Tieke Logistics ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar o.a. Hengelo, Oldenzaal, de Randstad en de Duitse snelwegen. 

Tieke Logistics is gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport. Wij rijden in heel Nederland en Europa. Met betrouwbare, ervaren koeriers, jonge auto's en actuele navigatiesystemen rijden wij naar heel Europa. Uniek is dat wij altijd exclusief voor één opdrachtgever rijden. We stoppen onderweg niet om goederen over te laden en behoren daardoor tot de snelste koeriers van Twente.

100% tevredenheidsgarantie!

Wij zijn een nuchter, Twents bedrijf dat niet houdt van omslachtige verkooppraatjes. Liever doen we gewoon waar we goed in zijn: uw pakket op tijd afleveren in Nederland of Europa. Op ons nationaal en internationaal transport bieden we u de volgende garanties:

 • We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.
 • Levering op elke plek in Nederland en Europa.
 • Wij werken uitsluitend met betrouwbare, ervaren koeriers.
 • We gebruiken jonge auto's en actuele navigatiesystemen.
 • We rijden altijd exclusief voor u. Dat betekent geen tijdverlies!
Onze ervaren koeriers maken gebruik van ons jonge wagenpark en actuele navigatiesystemen. Ook beschikken onze koeriers altijd over een uitgebreide, parate kennis van het Europese wegennetwerk.
 

Koerier Twente

Spoedkoerier Twente

Ook als u op zoek bent naar een spoedkoerier, bent u bij ons aan het juiste adres. Als u nu een offerte aanvraagt, kan uw zending bijna altijd vandaag nog in heel Europa worden geleverd. We komen uw pakket bij u ophalen. Vanaf onze locatie in Enschede kunnen we binnen 30 minuten in bijna heel Twente zijn.

Soms moet uw zending uit Twente sneller op de plaats van bestemming zijn dan onze bestelauto's kunnen rijden. In dat geval biedt luchttransport uitkomst. We komen uw pakket bij u ophalen en vliegen het naar de plaats van bestemming, waar we uw pakket altijd persoonlijk aan de ontvanger overhandigen.

Door een slimme afweging te maken tussen luchttransport en transport via de weg kunnen we vrijwel altijd binnen een dag leveren. In heel Europa.

Koerier Twente

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van Tieke Logistics? Vraag een offerte aan! U ontvangt van de planning een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord, dan stappen we direct in de auto. Makkelijker kan niet.

» Nu een offerte aanvragen, vandaag nog geleverd!

Onze garanties

 • 100% tevredenheid
  ervaren koeriers, jonge wagens
 • Zendingen door
  heel Nederland en Europa
 • Wij rijden exclusief voor u
  geen tijdsverlies

Bel ons via 053 434 91 91

Bekijk wagenpark Tieke Logistics

Wij staan klaar om uw zending te bezorgen.
Vraag nu direct de prijs op dan leveren we vandaag nog.

» Bereken mijn zending