Het beste koeriersbedrijf van Oldenzaal!

Dat is nogal een uitspraak hè? Toch durven wij hem te maken. Met onze jarenlange ervaring met (inter)nationaal transport, ervaren koeriers en 100% tevredenheidsgarantie durven wij ons het beste koeriersbedrijf van Oldenzaal te noemen. Onze betrouwbare, flexibele en snelle koeriersdienst wordt met grote tevredenheid ingezet door vele Twentse bedrijven. Onze klantenkring bestaat veelal uit vaste klanten die keer op keer bij ons terugkomen voor het (inter)nationaal transport van hun zendingen. 

100% tevredenheidsgarantie!

Wij houden niet van omslachtige verkooppraatjes. Liever bieden we u de garantie dat uw pakket snel en betrouwbaar wordt afgeleverd. Als koeriersdienst bieden we u de volgende voordelen:

 • Levering op elke plek binnen Europa
 • Ervaren koeriers en jonge auto's
 • De meest actuele navigatiesystemen
 • Geen tijdsverlies; altijd exclusief transport!

Onze ervaren koeriers hebben jarenlange ervaring en beschikken over parate kennis van het internationale wegennetwerk. Als koeriersbedrijf leveren we uw pakket af in heel Europa. Doordat we exclusief voor u rijden en onderweg niet stoppen om andere goeden over te laden, zijn we sneller dan andere koeriersdiensten uit Oldenzaal.  

 Koeriersdienst Oldenzaal

Spoedkoerier Oldenzaal

Ook voor een spoedlevering van uw pakket draaien wij onze hand niet om. We kunnen binnen 30 minuten in Oldenzaal aanwezig zijn om uw pakket op te halen. Moet uw pakket sneller op de plaats van bestemming aankomen dan een bestelauto kan rijden? Geen probleem, met onze On Board Courier wordt uw pakket naar uw ontvanger gevlogen en nog vandaag persoonlijk overhandigd.

Koeriersdienst Oldenzaal

Bent u nieuwsgierig wat onze koeriersdienst in Oldenzaal precies kost? Vraag een offerte aan! U ontvangt van onze planning vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor uw zending. 

» Nu een offerte aanvragen, vandaag nog geleverd!

Onze garanties

 • 100% tevredenheid
  ervaren koeriers, jonge wagens
 • Zendingen door
  heel Nederland en Europa
 • Wij rijden exclusief voor u
  geen tijdsverlies

Bel ons via 053 434 91 91

Bekijk wagenpark Tieke Logistics

Wij staan klaar om uw zending te bezorgen.
Vraag nu direct de prijs op dan leveren we vandaag nog.

» Bereken mijn zending