De beste koeriersdienst van Twente!

Dat is nogal een uitspraak... Toch durven wij hem te maken. Tieke Logistics heeft alles wat nodig is voor meer dan uitstekende koeriersdiensten. Wij hebben jarenlange ervaring in (inter)nationaal transport, werken uitsluitend met ervaren koeriers en bieden u een 100% tevredenheidsgarantie. Dat maakt ons het beste koeriersbedrijf van Twente!

Onze betrouwbare, flexibele en snelle koerierssdienst wordt met grote tevredenheid ingezet door vele bedrijven uit de regio Twente. Het is niet zonder reden dat onze klantenkring voor een groot deel bestaat uit vaste klanten, die keer op keer bij ons terugkomen voor het (inter)nationaal transport van hun zendingen.

100% tevredenheidsgarantie!

Als nuchtere Twentenaren houden we niet van omslachtige verkooppraatjes. We vertellen u liever wat we te bieden hebben en waaraan u ons ook mag houden. Als koeriersdienst geven we u de garantie dat uw pakket betrouwbaar en snel wordt afgeleverd. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

 • Levering op elke plek in Europa
 • Ervaren koeriers en jonge auto's
 • De meest actuele navigatiesystemen
 • Geen tijdsverlies; altijd exclusief transport!

Onze ervaren koeriers hebben jarenlange ervaring en beschikken over parate kennis van het internationale wegennetwerk. Onze koeriersdienst levert uw zendingen af in heel Europa. Doordat we exclusief voor u rijden en onderweg niet stoppen om andere goeden over te laden, zijn we sneller dan andere koeriersbedrijven uit Twente.  

 Koeriersdienst Twente

Spoedkoerier Twente

Ook als u op zoek bent naar een spoedkoerier helpen we u graag. In het grootste deel van Twente kunnen we binnen een half uur aanwezig zijn om uw pakket op te halen. Omdat we exclusief voor u rijden, hebben we geen enkel tijdverlies onderweg en kunnen we uw zending sneller afleveren dan concurrenten.

Soms kan het voorkomen dat uw pakket sneller op de plek van bestemming moet zijn dan een auto kan rijden. Ook dat is voor ons geen probleem. Via luchttransport zorgen we ervoor dat uw pakket nog dezelfde dag in heel Europa kan worden afgeleverd. Alle pakketten worden persoonlijk aan de ontvanger overhandigd.

Koeriersdienst Twente

Bent u nieuwsgierig wat onze koeriersdienst precies kost? Vraag een offerte aan! U ontvangt van onze planning vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor uw zending. 

» Nu een offerte aanvragen, vandaag nog geleverd!

Onze garanties

 • 100% tevredenheid
  ervaren koeriers, jonge wagens
 • Zendingen door
  heel Nederland en Europa
 • Wij rijden exclusief voor u
  geen tijdsverlies

Bel ons via 053 434 91 91

Bekijk wagenpark Tieke Logistics

Wij staan klaar om uw zending te bezorgen.
Vraag nu direct de prijs op dan leveren we vandaag nog.

» Bereken mijn zending